Lunch
De tijd nemen en genieten

In veel Zuid-Europese landen is de lunch de gezelligste maaltijd van de dag. Op een schaduwrijke plek onder prachtige grote bomen treffen we een lange tafel aan waar familie én vrienden samen genieten. De tafel is voorzien van heerlijk vers brood, veel zomerfruit en smaakvolle wijnen. In Nederland zijn het aantal dagen waarbij we zo kunnen genieten helaas niet zo talrijk. Toch kiezen we steeds meer voor een gezonde lunch met verse broodjes en broodbeleg. Ook groenten en fruit maken in de zomermaanden steeds vaker deel uit van de lunch. Heerlijk!
 

Fotografie Voorlichtingsbureau Brood

Bakkerij Mens – lunchbroodje van de maand

Driehoeksbroodje met boerenkaas en komkommer

Een werkelijk zalig en gezond broodje. Rijkelijk belegd met smaakvolle boerenkaas, gedroogde tomaatjes, komkommer op een bedje van rucola. Het broodje wordt als laatste gegarneerd met wat geroosterde pijnboompitten.
Eet smakelijk!

 
 

Kwaliteit voor ieder momentDe lunch is zeker een moment om te genieten van verse broodproducten. De drukte van de dag even naast ons neerleggen en voldoende tijd nemen voor een goede en gezonde lunch. Kwaliteitsproducten zijn hiervoor de basis, die u natuurlijk iedere dag vers en zeer gevarieerd bij Bakkerij Mens aantreft.