Ontbijtje
De dag vol energie beginnen

Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Een goed ontbijt met de juiste voedingsstoffen levert voldoende energie voor op het werk of op school. Maar een goed ontbijt draagt ook bij aan een gezond gewicht. Kortom, besteedt iedere dag genoeg aandacht aan een goed en gezond samengesteld ontbijt. Bovendien is het nog gezellig ook!

 
 

Kakelvers ontbijt | Bakkerij Mens - Alkmaar


Zondagochtend 09.30 uur.

De tafel gedekt. Verse jus d'orange, gekookt eitje, tijgerbollen, krentenbollen, Waldkorn en warme croissantjes sieren de tafel.

Ja, dit is het begin van de zondag.

 
 

Kwaliteit voor ieder moment

Bakkerij Mens biedt een zeer gevarieerd assortiment aan verse kwaliteitsproducten waarmee een heerlijk én gezond ontbijt samengesteld kan worden. En omdat alle producten in onze eigen bakkerij gemaakt worden weet u zeker dat het iedere dag vers is. Bakkerij Mens kwaliteit voor ieder moment.


Het geheim zit hem in de kwaliteit en unieke samenstelling van de ingredienten. Na het mixen en kneden van het deeg brengen we deze tot prachtige vormen. In de ochtend ruikt de bakkerij heerlijk naar het knapperige en verse van onze broden. En dat presenteren we u iedere ochtend graag!

 
De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk, maar komt oorspronkelijk uit Oostenrijk. Echt veel maakt dit niet uit want iedereen vindt een verse croissant zalig!