Kwaliteit voor ieder moment

Al vele jaren levert Bakkerij Mens haar kwaliteitsproducten aan horeca, maar bijvoorbeeld ook aan zorginstellingen in de regio. Samen met onze afnemers stellen we een zorgvuldig assortiment samen, dat voor ieder moment van toepassing is. Van gesorteerd gebak en petit fours tot volkoren bruin brood of krentenbollen. Iedere dag vers en met passie gemaakt, want smaak en kwaliteit daar gaat het ons om.

Wilt u voor uw bedrijf ook dagelijks verse en kwalitatief hoogwaardige producten van Bakkerij Mens. Neemt u dan even contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden
.
 
Uw leverancier | Bakkerij Mens - Alkmaar


Bakkerij Mens – uw leverancier

Dagelijks zijn we druk in de weer om onze bestelling te maken. En onze verse producten leveren wa dan ook direct af aan onze leveranciers. Een nieuw begin van de dag met superverse producten. Wat wil je nog meer.

 
 

Zakelijk
Onze kwaliteit ook buiten de deur

Tijdens de revalidatieperiode in het zorgcentrum was mijn moeder jarig. Uiteraard jammer dat ze dit niet thuis heeft kunnen vieren, maar de service in het zorgcentrum was geweldig. In overleg hebben we de familie kunnen ontvangen met koffie en zalig gebak. Mijn moeder vond het heel bijzonder om haar verjaardag op deze manier met haar kinderen en kleinkinderen toch te kunnen vieren. En ja, door het heerlijke gebak voelde het net als thuis.

Koffie met een koekje | Bakkerij Mens

Koekje bij de koffie?

In geen enkel land is een koekje bij de koffie zo ingeburgerd als in ons land. De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor luxe koffiesoorten. Ook de koekjes volgen deze trend.

 


Online bestelservice

Bakkerij Mens levert een geweldige service: online bestellen voor onze zakelijke relaties. Handig omdat alle bestellingen die voor 14.00 uur binnenkomen de volgende ochtend vers geleverd worden.